ABN AMRO
ABN AMRO

Profiel

Bedrijfsinformatie

Werken bij ABN AMRO

De financiële wereld is nog nooit zo in beweging geweest als nu! Dit is het juiste moment om jouw en onze krachten te bundelen om bankieren sneller, eenvoudiger en slimmer te maken. Technologie evolueert razend snel en de kracht van innovatie heeft veel invloed op het financiële systeem. We hebben jouw talenten nodig om onze bank toekomstbestendig te maken.

Wat je interesses of achtergrond ook zijn, we dagen je uit om de toekomst te innoveren met jouw creativiteit. We bieden een werkomgeving vol ondernemerschap en vrijheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. We willen dat je je verantwoordelijk voelt voor je eigen werk, omdat je dat ook bent!

Starten bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet

Als je in het diepe wordt gegooid, leer je het meest. Daarom ga je als starter bij ABN AMRO meteen de werkvloer op. Afhankelijk van je functie zit je vanaf dag één aan tafel met (interne) klanten die jouw advies nodig hebben, help je bij de massale migratie van data naar de Cloud, bedenk je bij een vraag van de business welke (IT) oplossingen mogelijk zouden zijn of vragen we je om dezelfde kwaliteit in te kopen tegen minder kosten. Starten bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet.

Hoe ga jij beginnen?

Heb je je diploma (bijna) op zak en ben je klaar om aan de slag te gaan? Bekijk dan hier onze talentprogramma’s of hier voor onze startersfuncties. Studeer je nog en wil je de theorie in praktijk brengen? Bekijk hier ons stageoverzicht.

Vragen? Vertel! Mail ons naar werkenbij@nl.abnamro.com.