DHL
DHL

Carrière-mogelijkheden

Wat biedt het bedrijf je?

Stagemogelijkheden

DHL biedt studenten en afgestudeerden talloze kansen om deel te nemen aan spannende projecten, veeleisende uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen; de juiste manier om jouw carrière een vliegende start te geven.

Als onderdeel van jouw professionele ontwikkeling bieden we je volop mogelijkheden om jouw functie te ontwikkelen en kennis en ervaring op te doen. We zorgen er ook voor dat we jouw harde werk goed belonen.

Carrière & doorgroeimogelijkheden

De functies bij DHL zijn net zo divers als de mensen die ze vervullen. Veel van onze werknemers hebben verschillende functies gedurende hun carrière; ze komen binnen als stagiaire of op de werkvloer en werken zichzelf omhoog via verschillende afdelingen en divisies (en vaak zelfs verschillende landen).

Je kunt dus verschillende carrièrepaden volgen bij DHL. Begin jouw carrière bijvoorbeeld als junior salesmanager in een land en word de vicepresident van Sales & marketing op een van onze regionale hoofdkantoren of groei van stagiaire bij Talentmanagement door naar het regionale hoofdkantoor van HR in een van onze divisies.

Traineeships

Traineeships bij DHL bieden jou:

  • Een echte “quick start” van jouw carrière bij DHL.
  • Tijdens je traineeship word je intensief begeleid door jouw persoonlijke mentor uit ons Senior management team.
  • De kans om in een competitieve en professionele organisatie jouw management kwaliteiten in te zetten en te blijven groeien.
  • De kans om binnen de grootste logistiek dienstverlener ter wereld je carrière vorm te geven.
  • Elk half jaar een nieuwe werkplek met andere uitdagingen.
  • Een gezamenlijk development programma met het gehele trainee team waarin je ervaringen deelt en jouw kennis vergroot. We starten het traineeship met een 2-daagse introductie op locatie.
  • Toekomstperspectief naar een hogere managementfunctie.