Impressive Green Apple
Impressive Green Apple

Profiel

Bedrijfsinformatie

Je bent (bijna) afgestudeerd en wil heel graag aan de slag. Niet makkelijk om direct een baan te vinden die het best bij je klikt. ImpressiveGreenApple, dé campus recruitment specialist helpt jou hierbij!

ImpressiveGreenApple; recruitmentspecialist

Voor traineeships en startersfuncties hebben wij contact met de beste bedrijven van Nederland én met de meest talentvolle studenten op bijna alle universiteiten en hogescholen. We filteren toptalent uit de grote vijver van afstudeerders en we mikken op loopbanen met geweldig perspectief voor onze talenten. Je bent bij ons aan het goede adres voor de juiste baan bij een organisatie die het beste bij jou past.

Vacatures

Wij hebben diverse vacatures voor starters. Dit zijn startersposities en traineeships in de sectoren Finance, Techniek, ICT, Sales en Marketing en Management. Daarbij werken we vaak samen met Talent Developers waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Jij staat centraal

Allereerst is het natuurlijk van belang dat je weet wat jou motiveert, wat je ambities zijn en dat je weet waar je kracht ligt (en waar verbetering nodig is). Jij selecteert en dat doen werkgevers ook. Bedrijven willen zich ervan overtuigen dat jij de meest geschikte kandidaat bent voor de organisatie:

Het is daarom van belang dat je jezelf goed presenteert. Een zorgvuldig geschreven brief en een overzichtelijk CV zijn vaak de eerste stappen van het sollicitatieproces. Een sollicitatiegesprek volgt en voor WO functies is een vervolgronde veelal een assessmentdag. In elke stap van het proces geven wij tips en adviezen op maat.

Waarom worden bepaalde vragen gesteld, welke methoden hanteren recruiters om achter jouw competenties en motivatie te komen? Hoe pak je zo’n assessment en capaciteitentest aan? Waar vind je oefenmateriaal? Wij begeleiden je het sollicitatieproces door!

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op onze website, wellicht dat wij jou ook kunnen begeleiden naar jouw droombaan! https://www.impressivegreenapple.nl/9265/Vacatures.html

Recruitment Consultant

Jessica Wijnia | wijnia@impressivegreenapple.nl | 06 – 21 33 62 00