Laka NL BV
Laka NL BV

Profiel

Bedrijfsinformatie

Londen, 2017. Tobias Taupitz, Jens Hartwig en Ben Allen bundelen hun krachten en introduceren een gloednieuw verzekeringsmodel voor fietsers. Laka’s collectieve fietsverzekering is geboren. Onze missie: de verzekeringsmarkt transparanter en eerlijker maken. Want klanten vooraf laten betalen voor een dienst waarvan het nog onzeker is of ze deze daadwerkelijk geleverd krijgen, is niet meer van deze tijd. En een verzekeraar die meer verdient als er minder claims worden uitbetaald al helemaal niet.


Voor fietsers is het een makkelijke rekensom:


Zorg als collectief goed voor je fiets en profiteer daardoor van lagere kosten

Laka zorgt ervoor dat je na het indienen van een claim zo snel mogelijk weer op de fiets kan stappen, want dat is hoe wij betaald worden


Kortom, een win-win!


Door middel van een collectief verbindt het drietal enthousiaste fietsers in het Verenigd Koninkrijk. Ze creëren een markt waarbij de belangen van de klant en die van Laka op elkaar zijn afgestemd, in plaats van haaks op elkaar staan. Binnen een mum van tijd sluiten duizenden fietsers zich bij Laka aan. Na het veroveren van de Engelse markt kan hét fietsland bij uitstek niet uitblijven en betreedt Laka de Nederlandse markt.