Lawyrup
Lawyrup

Profiel

Bedrijfsinformatie

Lawyrup is een gratis juridische kennisbank. Lawyrup biedt zo toegankelijk mogelijk hoogwaardige juridische knowhow over ‘civiel procesrecht en executierecht’, ‘vermogensrecht’ en ‘insolventierecht’ met een artikelsgewijze toelichting. Elke Paragraaf, Afdeling, Titel en Boek van de wet heeft een pagina met toelichting op de wet met links naar de actuele wettelijke bepalingen op “wetten overheid”.

Tevens behandelt Lawyrup de bijbehorende relevante rechtspraak met ECLI-links. De doelgroep van Lawyrup is in de eerste plaats juridische professionals die, meestal aan de hand van een concrete vraag die zij in de praktijk tegenkomen, op zoek zijn naar informatie over het recht en de rechtspraak op één van de drie rechtsgebieden die Lawyrup bestrijkt. Echter, iedereen die iets te weten wil komen over het burgerlijk (proces)recht is welkom op www.lawyrup.nl.

Omdat Lawyrup ten dienste staat van een specifieke niche en onderdeel uitmaakt van het ‘nieuwe werken’ van praktijkjuristen, kunnen organisaties gebruik maken van de kanalen van Lawyrup om deze specifieke doelgroep te bereiken. Het aanbieden van advertentieruimte, juridische vacatures en juridische cursussen zijn daarom ook belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering van Lawyrup.