Legal people
Legal people

Profiel

Bedrijfsinformatie

Wij zijn Legal People, het leidende executive search bureau voor juristen, fiscalisten en compliance professionals in Nederland. Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste positie energie geeft en gelukkiger maakt!

Bij Legal People werken wij al meer dan 30 jaar met veel plezier en gedrevenheid aan het vervullen van o.a. juridische functies voor onze opdrachtgevers. 'People' zijn de kern van wie wij zijn en wat wij doen. Menselijk in hoe wij met elkaar omgaan. Elkaar helpen het beste uit jezelf te halen en daarmee ook voor ons team van ruim 35 professionals.

Wij werken met elkaar op basis van vertrouwen, vanuit vrijheid en daarbij horende verantwoordelijkheid. Wij zijn trots op de integere wijze waarop wij de juiste persoon aan de juiste plek verbinden. Geen focus op korte termijn succes, maar bouwen aan onze relaties en reputatie.

Misschien klinkt dit als een té mooi verhaal, maar dat is voor ons de realiteit, al vele jaren.

Als marktleider leggen wij de lat hoog: elke opdracht wordt succesvol ingevuld. De wijze waarop wij dat doen heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de best practice in onze markt. Wij zoeken niet - wij vinden!