Talent&Pro
Talent&Pro

Ervaringen

“De sfeer bij Talent&Pro vind ik echt top. Het is altijd leuk om collega’s uit het traineeship weer te zien en zowel de inhoudel
Joline Trompenaars | 23-08-2019

Het voordeel van detachering is dat je bij verschillende organisaties en afdelingen komt te werken. Zo kun je in verschillende keukens kijken en erachter komen welke het best bij jou past. Ondanks dat Joline haar opdracht bij één van onze opdrachtgevers uitvoert, voelt zij zich altijd verbonden met Talent&Pro. Niet alleen door de samenwerking, gesprekken en sparmomenten met haar People Manager, ook de evenementen dragen bij aan deze verbondenheid. Meer weten over werken bij Talent&Pro? Lees het in de blog van Joline.

“Talent&Pro is een hele frisse, warme en gezellige organisatie waarbij ik geen afstand voel tot bijvoorbeeld mijn Unit Manager.
Timo Goes | 23-08-2019

De Fastlane is ontwikkeld voor trainees die door deelname versneld doorstromen van de talent- naar de pro-fase. Je legt dezelfde weg af, maar dan sneller. De talentfase duurt normaal gesproken twee jaar. Nu is het zo dat je na je eerste zes maanden in aanmerking komt voor het traject. De resterende achttien maanden kun je dan halveren. Toch negen maanden winst! Ideaal voor medewerkers die behoefte hebben aan meer snelheid en willen investeren in een periode van versnelde groei. Lees in de blog van Timo zijn ervaring met dit versnelde ontwikkeltraject.

“Heldere communicatie is de belangrijkste factor voor mijn succes. Ik ben altijd in gesprek gebleven met mijn manager op opdrach
Rick van Putten | 23-08-2019
Rick is in korte tijd doorgegroeid tot Business Consultant. “Als Business Consultant draai ik mee in
verschillende projecten. Ik had al ervaring met sommige werkzaamheden, zoals het optimaliseren
van het CRM-systeem en deelname aan verbeteroverleggen. Maar nu ben ik ook verantwoordelijk
voor het opmaken en aanleveren van managementinformatie en het uitvoeren van kwalitatieve en
kwantitatieve analyses van processen. Ik kan veel meer werken aan kwaliteitsverbetering op een
dieper niveau.” In zijn blog vertelt Rick je meer over de stappen die hij heeft gezet in zijn
ontwikkeling bij Talent&Pro.
Bekijk vacatures