Zicht op Inzicht
Zicht op Inzicht

Profiel

Bedrijfsinformatie

Zicht op Inzicht

Ik maak werk van jouw sollicitatie, cv, netwerk en LinkedIn. Als je een nieuwe baan, je eerste baan of een stageplaats zoekt, zul je onderscheidend moeten zijn. Wat doe jij anders dan je collega met exact dezelfde baan of je medestudent met exact dezelfde studie?

Er is één iemand die dat kan vertellen en dat ben jij! Je hoeft niet te roepen dat je de allerbeste bent, maar je bent het aan jezelf verplicht om objectief te vertellen wie je bent, wat je kunt, wat je meerwaarde is en wat je wilt doen of bereiken. Als jij het niet kunt vertellen, kan de ander niet voor je kiezen.

Zicht op Inzicht brengt 25 jaar ervaring mee vanuit verschillende rollen. Als teamleider nam ik mensen aan en keek ik vooral wat goed was voor mij. Als recruiter heb ik duizenden cv’s en LinkedIn-profielen besproken met de schrijvers en opdrachtgevers met als doel om mensen te plaatsen en daar omzet mee te maken.

Nu, als trainer en coach, kijk ik alleen maar voor jou. Het gaat om jou, om jouw wensen en toekomst.

Vanuit mijn ervaring weet ik dat het het moeilijkste is om over jezelf te praten en van jezelf te zeggen waar je goed in bent, laat staan beter bent dan een ander. Ik weet dat je iets anders schrijft dan wat je zegt en iets anders zegt dan je echt bedoelt. Ik weet ook dat je veel te bescheiden bent over wat je hebt gedaan en doet.

Ik help je daarbij. Door vragen te stellen, nieuwsgierig te zijn en net zo lang te prikke(le)n tot we echt helder hebben wat jou jou maakt en wat dat jouw nieuwe werkgever of je klanten exact oplevert. En dat vertalen we naar je cv, je LinkedIn en naar je sollicitatiegesprek. Ontspannen, maar to the point. We werken volgens het motto: Plezier! Positief! Power!

Jij kiest de vorm: individuele begeleiding, workshop of groepstraining, ‘live’ of online.

Samen maken we er werk van!