Evenement bewaren
25-05-2023
Nog 45 dagen om je aan te melden
Contact
Arcadis

Arcadis Inhousedagen 25 en 26 mei

Arcadis opent haar deuren op 25 en 26 mei!

Wil jij met je eigen ogen bekijken hoe het er aan toe gaat binnen onze kantoormuren? Kom dan naar onze Inhousedagen op 25 & 26 mei. We vertellen je meer over hoe het werken bij Arcadis is, wat we allemaal doen en wie wij zijn. Daarnaast krijg je de kans om kennis te maken met Arcadianen en ze het hemd van het lijf te vragen.

De Inhousedagen zullen beginnen met presentaties en speeddates op donderdagochtend. Vervolgens zullen we richting Station Driebergen Zeist en het nabijgelegen Landgoed de Reehorst vertrekken, beide projecten zijn recent ontworpen door Arcadis. Tijdens het projectbezoek zullen een aantal Arcadianen en externe betrokkenen een presentatie geven en jullie rondleiden over het terrein. Het avondprogramma zal bestaan uit een diner en een borrel, waarna we zullen overnachten in een hotel in Amersfoort. Op vrijdag wordt er in groepjes aan een case over deze projecten gewerkt. De Inhousedagen worden afgesloten met een teampresentatie en een lunch. Deze anderhalve dag is geheel verzorgd en inclusief overnachting.

Kortom, een divers programma en een ultieme kans om meer te weten te komen over Arcadis, haar medewerkers, haar projecten én haar bedrijfscultuur! Het programma zal starten om 9:00 uur op donderdag 25 mei en duren tot 13:30 uur op vrijdag 26 mei.

Wanneer kom je in aanmerking voor de Inhousedagen?

Om deel te nemen aan de Inhousedagen dien je een voor onze organisatie passende studieachtergrond te hebben. Daarnaast bevind jij je in de laatste fase van je studie (hbo of wo master). Heb jij net je studie afgerond, dan ben je ook van harte welkom! Verder is de beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Maar vooral: je bent enthousiast en wilt graag meer te weten komen over Arcadis!

Enthousiast geworden?

Je kunt je aanmelden voor de Inhousedagen door op deze pagina op ‘Register Now’ te klikken. Hier kan je je CV en gegevens achterlaten. Je kunt je aanmelden tot vrijdag 12 mei 12:00, waarna wij uiterlijk dinsdag 16 mei zullen laten weten of je bent uitgekozen. Let op: er is plek voor 25 studenten, dus reageer snel!

Deelnemen