Evenement bewaren
14-04-2021
De inschrijving is gesloten
Contact
BDO

BDO Insight Week 2021

Jouw ideale start van een carrière in de accountancy begint in de Auditpraktijk van BDO!

BDO is een internationale, multidisciplinaire accountancy- en adviesorganisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. Wil je je specialiseren binnen je vakgebied? Of ben je een echte generalist die zijn kwaliteiten juist breed wil inzetten? Samen bekijken we in welke richting jouw talenten het beste tot hun recht komen.

Met meer dan 1.650 vestigingen en 91.000 professionals in 167 landen bieden we klanten in elke markt en op elke schaal nieuwe perspectieven. Dit maakt jouw werk interessant en uitdagend. Of je nu voor een familiebedrijf, mkb-onderneming, publieke organisatie of internationale onderneming werkt, met jouw persoonlijke aanpak, expertise en skills kun je impact maken bij elke opdrachtgever. Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Met onze Startersacademie, persoonlijke coaching en programma’s voor talentontwikkeling én training on the job helpen we jou het beste uit jezelf te halen. 

Mogelijkheden voor jou

De start van jouw carrière bij BDO kan op verschillende manieren en is geheel afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Wij bieden zowel voor bachelor- als masterstudenten werkstudentschappen, scriptiestages en startersfuncties aan binnen onze Audit & Assurance afdeling. Tijdens een werkstudentschap werk je 2 á 3 dagen per week mee met onze controleteams. Je wordt ingezet als een volwaardig Junior Assistent Accountant met bijbehorende taken en verantwoordelijkheden. Een ideale bijbaan als je een RA vervolgstudie ambieert. Tijdens een scriptiestage krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding van onze ervaren accountants bij BDO je scriptie te schrijven. Daarnaast is er de mogelijkheid om, voor zover je planning het toelaat, mee te werken met een aantal controleteams. Heb je je bachelor of master afgerond en wil je doorstuderen tot RA? Dan biedt BDO jou hele mooie mogelijkheden om naast het werk in deeltijd jouw RA-titel te behalen.

BDO Insight Week

Heb jij interesse in accountancy? Ben je nieuwsgierig welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren als startend accountant in Audit & Assurance? Wil je erachter komen of BDO en jij bij elkaar passen? Tijdens de Insight Week krijg jij door middel van verschillende online activiteiten een ultiem inkijkje in het werken bij BDO!

BDO Insight Week - Jouw ideale start van een carrière in de accountancy begint bij de Auditpraktijk van BDO!

Dit online event vindt plaats van woensdag 14 t/m vrijdag 16 april en bestaat uit drie activiteiten. Door deel te nemen aan alle activiteiten krijg je de full experience en ben je verzekerd van het antwoord op die prangende vraag: is de Audit & Assurance praktijk van BDO jouw ideale carrièrestart? Deelnemen aan losse activiteiten is ook mogelijk. 

Woensdag 14 april | Audit game

*inkomende videocall* Het is de partner die jou en de rest van het team bij elkaar brengt om een nieuwe controle op te starten. Hij informeert het team over de achtergrond van het bedrijf en de controledoelstellingen. Vervolgens is het aan jullie! Onder begeleiding van een accountant gaan jullie het dossier doorspitten en je voorbereiden op een interview met de klant. Na het interview bepalen jullie de controle-aanpak en voeren jullie deze uit. Welk controleteam informeert als eerste de partner over de risico’s uit het dossier? De game vindt plaats van 15:00 tot 17:00 uur.

Donderdag 15 april | Speeddate

Leer jouw toekomstige collega alvast beter kennen en vraag hem of haar gedurende 15 minuten alles wat je wilt weten. Dat mag gaan over de vervolgopleiding tot Register Accountant, werkzaamheden in Audit & Assurance, doorgroeimogelijkheden bij BDO, work-life balance, waarom de BDO’er zelf voor BDO heeft gekozen, noem maar op! Alles zodat jij een goed beeld krijgt van jouw mogelijkheden bij BDO en kunt bepalen of deze bij jou passen. De speeddate wordt ingepland tussen 15:00 en 17:00 uur. Je wordt gekoppeld aan een collega van de voor jou dichtsbijzijnde vestiging.

Vrijdag 16 april | VrijMiBo

Om jou de sfeer en cultuur bij BDO te laten ervaren nodigen we je graag uit voor onze virtuele vrijdagmiddagborrel! Tijdens deze supergezellige afsluiting van de week leer jij op een informele manier onze collega’s nog beter kennen. De invulling van dit onderdeel laten we nog even geheim, maar je wordt sowieso verrast met iets lekkers. De VrijMiBo vindt plaats van 16:30 tot uiterlijk 18:30 uur.

Interesse en aanmelden

Ben jij een economische WO of HBO student met interesse in Accountancy? En ben jij je aan het oriënteren op een scriptiestage, werkstudentschap of startersfunctie in Audit & Assurance? Meld je dan nu aan voor de BDO Insight Week! 

Voor vragen kun je contact opnemen met de inhousedagencommissie via: inhousedagen@integrand.nl.