Evenement bewaren
29-06-2021
De inschrijving is gesloten
Contact
Rijk Zwaan

Carrière Camping Rijk Zwaan

Banen en traineeships bij een internationaal en duurzaam familiebedrijf

In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

Ben jij een ambitieuze Young Professional en wil je Rijk Zwaan beter leren kennen? Heb je daarnaast maximaal 3 jaar werkervaring? Schrijf je dan in voor de Carrière Camping op dinsdag 29 juni. Onze collega's vertellen meer over de banen en ontwikkelmogelijkheden bij Rijk Zwaan. Ook vinden er korte kennismakingsgesprekken plaats. Aan het eind van de avond heb je veel geleerd over onze duurzame markt en internationale werkwijze. De Carrière Camping vindt plaats op onze locatie in De Lier. De avond begint om 18.30 en zal rond 20.30 eindigen.

Voor de Carrière Camping zijn we op zoek naar Young Professionals met:

  • Een (bijna) afgeronde hbo of wo opleiding op het gebied van bijvoorbeeld HR, Supply Chain, IT of Marketing. We staan open voor alle achtergronden.
  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Ondernemerschap dat blijkt uit extra activiteiten naast je studie en/of buitenland ervaring
  • Interesse in onze markt en werkwijze

Deadline voor inschrijving is 18 juni. We zullen uiterlijk 22 juni laten weten of je uitgenodigd wordt voor de Carrière Camping.