Evenement bewaren
20-05-2022
The Core, Anthony Fokkerweg 15, 1059 CM Amsterdam
De inschrijving is gesloten
Contact
CBRE B.V.

CBRE x Women's Event

Zit jij in het derde jaar van je bachelor, doe je een pre-master of master? Ben je geïnteresseerd in consultancy en wil je kennismaken met de vastgoed wereld van CBRE? Tijdens ons ‘CBRE x Women’s Event’ zul je onder begeleiding van medewerkers van de afdeling Valuation & Advisory Services van CBRE een interactieve case oplossen samen met andere vrouwelijke studenten!

Lijkt jou dit interessant? Schrijf je dan in en upload je cv.


Over CBRE

CBRE is een internationale vastgoed- en huisvestingsadviseur met alle vastgoedexpertise in eigen huis. Zij richten zich op commercieel vastgoed in alle sectoren, zoals kantoren, winkels en winkelcentra, industrieel en logistiek vastgoed, hotels, woningcomplexen en zorgvastgoed.

Door een compleet aanbod in vastgoed- en huisvestingsadvies zijn zij sterk in een integrale benadering van ieder vastgoedvraagstuk. Hun grote kennis van de vastgoedmarkt en jarenlange ervaring geven hen een vooraanstaande positie in de Nederlandse en internationale markt. Hierdoor en door hun ambitie om uitzonderlijke resultaten te leveren, kunnen zij tot echte meerwaarde komen voor hun klanten. Dit zijn beleggers, eigenaren, huurders, eindgebruikers en financiers van commercieel vastgoed. 

Hun ambitie is vastgoed- en huisvesting oplossingen te creëren die werkelijke waarden toevoegen. 

Om dat te bereiken zoeken zij naar ideale vormen van samenwerking, in hun eigen organisatie, daarbuiten en met hun klanten. Met als doel uitzonderlijke resultaten te boeken waar hun klanten en hun medewerkers trots op zijn. 


Programma

12:00 - 12:30 Inloop

12:30 - 13:30 3 Gangen lunch

13:30 - 14:00 Presentaties

14:00 - 16:30 Interactieve Case 

16:30 - 18:00 Borrel


INSCHRIJFDEADLINE 15 MEI 23:59

Heb je vragen? Neem dan contact op via amsterdam@integrand.nl