Evenement bewaren
15-05-2024
De inschrijving is gesloten
Contact
Dentons

CHALLENGERS ACCEPTED. BUSINESS COURSE

15-17 mei

Challengers. Accepted.

Challenge jij de status quo? Ben jij gedreven, innovatief en nieuwsgierig? En wil je weten hoe het leven van een advocaat, (kandidaat-)notaris of fiscalist bij 's werelds grootste advocatenkantoor eruitziet? Ga dan de uitdaging aan en schrijf je nu in voor onze Challengers Business Course die plaatsvindt van 15 tot en met 17 mei 2024.

 

Bereid je voor op onvergetelijke dagen! We nemen je tijdens onze Challengers Business Course mee naar de meest bijzondere locaties en we dagen je zowel mentaal als fysiek uit om het beste uit jezelf te halen. Je hebt drie dagen de tijd om onze Legal Challenge aan te gaan. Dit doe je niet alleen, maar met een team van medestudenten en Dentons collega’s. Heb jij zin in onvergetelijke teamchallenges, borrels, diners en een knalfeest? Gedurende deze drie dagen leer je ons beter dan ooit kennen. Is dit wellicht de start van jouw carrière bij Dentons?

 

Jij bent

  • 3e jaars bachelor of masterstudent Nederlands, Fiscaal of Notarieel recht;
  • proactief en klaar voor een challenge;
  • geïnteresseerd in een carrière binnen de advocatuur;
  • nieuwsgierig naar wat Dentons jou te bieden heeft.

 

Wat kun je verwachten

  • drie onvergetelijke dagen waarbij we je challengen uit je comfortzone te stappen;
  • een uniek inkijkje in ons kantoor;
  • de kans om je netwerk te vergroten.

 

Interesse?

Schrijf je hier nu in voor onze Challengers Business Course via: 

Vragen? Neem dan contact op met Recruiter Brenda de Smet via recruitment.amsterdam@dentons.com

 

 

Wie zijn wij?

Als ‘s werelds grootste en snelst groeiende advocatenkantoor hebben we ruim 6.000 advocaten en professionals op meer dan 160 locaties in meer dan 80 landen. Het Dentons kantoor in Amsterdam is de afgelopen vijf jaar qua omvang met meer dan 60% gegroeid naar ruim 110 advocaten, notarissen en fiscalisten in 2023 die samen een full-service praktijk vormen.


Polycentrisch

Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is ons polycentrische karakter: we hebben geen wereldwijd hoofdkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit jezelf kunnen zijn, gemotiveerde collega’s, volop ontwikkelingsmogelijkheden, themacommissies waarin je je stem kunt laten horen, sportteams, borrels en andere sociale activiteiten.

 

Diversity & Inclusion

Dentons staat voor diversiteit en inclusiviteit van onze collega’s, cliënten, en van de gemeenschappen waarin we werken en leven. Voor onze medewerkers willen we een omgeving creëren waarin plek is voor iedereen en waar we met respect met elkaar omgaan. We bieden onze cliënten talent met verschillende achtergronden, uit verschillende landen, met ervaring vanuit verschillende rechtsgebieden, waardoor we in staat zijn om in vrijwel elke plek op de wereld een geschil te kunnen oplossen.

 

Innovatie

Op het gebied van innovatie maakt Dentons gebruik van geavanceerde technologieën die belangrijk zijn voor de toekomst van de advocatuur. Zo hebben we onder andere Nextlaw Labs gecreëerd, het wereldwijde samenwerkingsplatform voor innovatie gericht op het investeren in, ontwikkelen en inzetten van nieuwe technologieën om de advocatuur te transformeren. Daarnaast is er ook Nextlaw Ventures, een baanbrekend investeringsvehikel in legal-tech, die investeert in verschillende start-ups, maar ook Nextlaw In-House Solutions, een denktank van voormalige general counsel die cliënten kunnen bijstaan.