Evenement bewaren
19-01-2023
De inschrijving is gesloten
Contact
Baker & McKenzie

Inhousedag Baker & McKenzie 2023

Wie zijn wij?

Baker McKenzie is één van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij we cliënten helpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen.

Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Binnen Baker McKenzie vertrouwen we wereldwijd op meer dan 6.000 gekwalificeerde advocaten met lokale expertise waardoor wij de unieke positie hebben om cliënten bij te staan in grensoverschrijdende activiteiten. Baker McKenzie Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde civiele, fiscale en notariële praktijk met circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen. Vanuit het kantoor in Amsterdam voorziet Baker McKenzie internationale en Nederlandse cliënten van advies op lokaal en grensoverschrijdend gebied. Onze sfeer is informeel, open en laagdrempelig. Wij vinden het belangrijk dat jij goed tot je recht komt en je bij ons thuis voelt.


Wat wil jij?

Wil je ervaren of de internationale, commerciële advocatuur echt bij je past en wil jij de mensen van Baker McKenzie leren kennen? Zet dan je eerste stap op weg naar een Baker Career en kom een student-stage lopen. Tijdens deze periode kun je ons, onze cliënten en onze werkzaamheden beter leren kennen, ontdekken wij wie jij bent en ondervind jij of onze manier van werken je aanspreekt. De ideale manier om je Baker Career te starten! Wij bieden jaarlijks tientallen studenten de mogelijkheid om op ons kantoor stage te lopen. Tijdens je stage bestudeer je jurisprudentie, doe je literatuuronderzoek en schrijf je memo’s. Ook kun je mee naar cliëntmeetings en zittingen. Je wordt bij veel zaken betrokken en je zult verschillende mensen van de praktijkgroep assisteren. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met onze andere student-stagiaires en zijn er veel sociale activiteiten, waaronder onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Een stage duurt acht weken en start altijd op de eerste dag van de maand. Je kiest de praktijkgroep die jou het meest aanspreekt; Tax (Direct Tax, Indirect Tax of Transfer Pricing, Employee Benefits), Corporate M&A, Employment, Banking & Finance, Litigation, Competition & Trade, Real Estate, IP, IT & Commercial en Corporate Structures (Notariaat).


Kom jij sfeer proeven tijdens onze Inhousedag? 

We nodigen jullie graag uit voor deze Inhousedag die zal starten rond 14.30 en klaar is rond 17.30, hierna drinken we nog graag een borrel met jullie in onze stamkroeg de Oliver's. De Inhousedag zal vooral gefocust zijn op kennismaking met het kantoor, de verschillende afdelingen en de werkzaamheden. De setting is informeel, perfect dus om al je vragen te stellen.


Na inschrijving zal er door Integrand contact worden opgenomen zodat je je voorkeur voor de ochtend of de middag kunt aangeven.


Vragen of interesse? Kijk op www.werkenbijbaker.nl of neem contact op met één van onze recruiters via recruitment.amsterdam@bakermckenzie.com of via 020 - 551 78 49