Evenement bewaren
19-11-2020
De inschrijving is gesloten
Contact
Freshfields Bruckhaus Deringer

Inhousedag Freshfields Bruckhaus Deringer

Op donderdag 19 november 2020 organiseren wij van 09:30 tot 17:00 uur een virtuele Inhousedag. Deze Inhousedag is bedoeld om je een goed beeld te geven van Freshfields en zal daarnaast in het teken staan van zelfontwikkeling.

Inhousedag Freshfields Bruckhaus Deringer

Op donderdag 19 november 2020 organiseren wij van 09:30 tot 17:00 uur een virtuele Inhousedag. Deze Inhousedag is bedoeld om je een goed beeld te geven van Freshfields en zal daarnaast in het teken staan van zelfontwikkeling. Het belooft een interactieve dag te worden waarin wij elkaar goed leren kennen. 

Het online dagprogramma komt er als volgt uit te zien:

Ochtend (09:30 – 12:00 uur):           Workshop persoonlijke ontwikkeling  

Lunch (12:00 – 13:00 uur):                 Interactieve lunch

Middag (13:00 – 17:00uur):               Onderhandelingsspel


Wie zijn wij?

Freshfields Bruckhaus Deringer geldt wereldwijd al jaren als één van de meest toonaangevende internationale advocatenkantoren. Cliënten schakelen ons in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. Wereldwijd werken bij ons meer dan 2.800 juristen. In Amsterdam zijn wij met ruim 80 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen een internationaal en overzichtelijk kantoor. Wij streven er niet naar om de grootste te zijn, maar de allerbeste. Wij zijn ambitieus en op zoek naar mensen die niet tevreden zijn met 90%, maar juist die extra stap willen zetten voor het beste resultaat.

Onze praktijkgroepen richten zich op advies-, transactie-, en procespraktijk ten behoeve van ondernemingen, financiële instellingen en investeerders. Freshfields Amsterdam heeft acht praktijkgroepen: Antitrust, Competition & Trade (ACT), GT-Corporate, GT-Finance, GT-Notariaat, Antitrust, Competition & Trade (ACT, Dispute Resolution (DR), Intellectual Property/Information Technology (IP/IT), People & Rewards (P&R) en Tax.


Ontmoet Freshfields

Vind jij jezelf “excellent, and not too serious” en wil jij Freshfields beter leren kennen? Studeer jij rechten en zit jij in het einde van je bachelor of in je master? Wacht dan niet langer en meld je aan voor onze Inhousedag op 19 november!

Solliciteer vóór 1 november 2020 via onze website of stuur een e-mail. Graag ontvangen we je CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) (bachelor en/of master) en eventuele stagebeoordelingen.