Evenement bewaren
02-06-2023
Papendorpseweg 97-B, 3528 BJ Utrecht
De inschrijving is gesloten
Contact
Stevin

Inhousedag Stevin Technology Consultants

Maak jij samen met ons de infrastructuur future-proof?

Stevin heeft een missie: het ontwikkelen van talent om de prestaties van de publieke infrastructuur toekomstbestendig te maken. Om onze missie te bereiken hebben we jonge, gedreven en ambitieuze mensen nodig, wij zijn opzoek naar jou!

Als consultant bij Stevin ben je onderdeel van een team talentvolle en gemotiveerde professionals. Onze kernwaarden zijn Scherp, Durf, Sportief en Betrokken. Dit betekent dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe en vernieuwende ideeën. We nemen risico’s en stellen scherpe vragen om samen tot de beste oplossingen te komen. Én we zijn betrokken, we weten wat er speelt in de sector maar hebben ook zeker de drive om te winnen.

 Activating potential, is niet voor niets onze pay-off. Wij vinden het belangrijk dat jij volledig in jouw kracht staat. Dit doen wij met goede begeleiding op onze uitdagende opdrachten. Maar ook door jou met onze trainingen alle handvatten te geven die jij nodig hebt om het consultancy vak te cheffen. Nu is dit niet het enige waarvan jij gaat shinen. Een goede band met collega’s en wat ontspanning tussendoor draagt hier ook aan bij. Zo hebben we de Stewintersport, Stevelo, sportief uitje, buddy uitje en nog veel meer. Door ons potentieel volledig te activeren maken we samen impact!

 Het programma van de inhousedag ziet er als volgt uit:

12.00-13.30u    Inloop lunch

13.30-14.30u    Presentatie Stevin & training (de belangrijkste eigenschappen van een consultant)

14.30-16.15u    Case uitleg, uitwerking & pitch

16.15-16.30u    Afsluiting

16.30-18.00u    Borrel!

 Kortom, dé dag die jij nodig hebt om verder in het consultancy vak te duiken en niet te vergeten: Stevin en de Stevinners te leren kennen. Voor meer informatie kun je terecht op onze website of volg ons op LinkedIn. Maak jij samen met ons de infrastructuur future-proof?