Evenement bewaren
02-06-2023
Kasteel 3, Woerden
De inschrijving is gesloten
Contact
Integrand Nederland - Techniek op Hakken

Techniek op Hakken 2023

Hét evenement voor de technische vrouwelijke student!

Als vrouwelijke technische student krijg je tijdens Techniek op Hakken de mogelijkheid om in contact te komen met 16 toonaangevende technische bedrijven uit verschillende branches. De volgende editie van Techniek op Hakken zal plaatsvinden op 2 juni 2023 in Kasteel Woerden. Tijdens deze dag zijn er verschillende mogelijkheden om in contact te komen met bedrijven. Zo zijn er bedrijfspresentaties, speeddates, een case, en een diner voor een selecte groep studenten.

 

Het evenement begint met een inspirerende spreekster en aansluitend zijn er bedrijfspresentaties. Na een lunch gaan de studenten aan de slag met een case en vinden er gesprekken plaats tijdens de speeddates. Er wordt aan het einde van de dag afgesloten met een borrel. 

 

Het programma ziet er als volgt uit: 

10.30 - 11.00 Ontvangst

11.00 - 11.15 Opening

11.15-12.45 Bedrijfspresentaties                        

12.45 - 13.15 Spreekster           

13.15 - 14.00 Lunch                      

14.00 - 17.30 Cases en speeddates                  

17.30 - 18.15 Borrel 

18.15 - 21.00 Diner voor selecte studentes

 

Bedrijfspresentaties

De deelnemende vertellen aan de hele groep wat voor mogelijkheden ze jou kunnen bieden.

Case

Elk bedrijf bied tijdens het event een case aan, waarvan jij er eentje bij zal wonen. In deze ronde ga je in kleine groepjes studentes en het organiserende bedrijf twee uur aan de slag met een interessante case.

Speeddates

Tijdens de speeddaterondes krijg je de kans om persoonlijk in contact te komen met de recruiters van de deelnemende bedrijven en te vragen naar informatie over het desbetreffende bedrijf.   

Borrel

Afsluitend vindt er nog een informele borrel plaats. De unieke kans om te netwerken met de bedrijven die jij interessant vond! 

Diner 

Een groep van geselecteerde studenten mag aan het einde van de dag nog dineren met drie bedrijven. 

Deelnemende Bedrijven

De deelnemende bedrijven dit jaar zijn: Bol.com, EY, Deloitte, IG&H, Eurofiber, Heerema, Sweco, KPMG, Gasunie, Fluor, Ordina, Antea Group, Thales, Tata Steel,Royal HaskoningDHV en Vattenfall.

techniekophakken@gmail.com