Evenement bewaren
08-04-2021
De inschrijving is gesloten
Contact
Procter & Gamble

Virtual Meet & Greet Procter & Gamble 2021

The power to change the world

Zou jij wel eens willen weten hoe het er bij een van de grootste FMCG spelers aan toe gaat? Vind jij het leuk om in een team te werken en ben je niet bang om af en toe de leiding te pakken? En wil jij ervaren hoe de eerste maanden bij P&G als starter zijn? Van werken met gepassioneerde collega’s en gecoacht worden door topmanagers tot verantwoordelijk zijn voor een groot project merk of klant vanaf dag 1!

 Geef je nu op voor P&G’s Integrand Day op dinsdag 8 april 2021! Aan de hand van een interactief programma maak je kennis met Procter & Gamble de mensen die er werken de cultuur en de mogelijkheden die P&G biedt op het gebied van stages zoals Sales Brand Management Finance & Supply Chain. Er zijn collega's aanwezig die je antwoord kunnen geven op al je vragen en je alles kunnen vertellen over Procter & Gamble.

Geef je nu op voor de “E-housedag” bij P&G op donderdag 8 april 2021, en krijg de kans om uitgenodigd te worden voor het online event! Tijdens het event zul je:

  • Kennismaken en netwerken met inspirerende P&G leiders
  • In slechts een paar uur ontdekken hoe de eerste maanden bij P&G eruit kunnen zien

De e-housedag vindt plaats om 12:00 - 14:30 en het programma is als volgt.

12.00-12.30       Introductie P&G - algemeen

12.30-13.00       Introductie P&G - teamleider AS Watson

13.00-13.30       Meet & Greet #1

13.30-14.00       Meet & Greet #2

14.00-14.30       Q&A en afsluiting


Dit evenement past bij jou als:

  • Je een bachelor/master student bent in welke studierichting dan ook, en kan laten zien dat je meer in jouw mars hebt naast enkel studeren
  • Je een passie hebt voor en uitblinkt in leiderschap en analystisch vermogen, en geinteresseerd bent in de FMCG industrie

Studierichting: Alle studierichtingen.

Studiefase: Bachelor 3 of master.

Voor vragen kun je contact opnemen met de Inhousedagencommissie via: inhousedagen@integrand.nl.