15 MEI 2018
Wie zijn wij
Wij zijn een ervaren softwareleverancier en ICT-adviesorganisatie met een duidelijke focus op de totale lifecycle van consumentenkredieten, zowel consumptief als hypothecair: een échte FinTech! Onze software bieden we in de cloud als SaaS-oplossing aan. Voor sommige branches is dat heel gewoon, voor de financiële dienstverlening vooruitstrevend. Wij onderscheiden ons door onze hoogwaardige software altijd te leveren in combinatie met de business kennis en scherpe blik van onze consultants. Ruim 200 hoogopgeleide professionals werken vanuit Amsterdam, Antwerpen (België), Bratislava en Zilina (Slowakije) intensief, via de Agile methode, met elkaar samen aan het beste resultaat voor onze klanten. Welkom in onze dynamische wereld! Ben je benieuwd naar wat werken bij Davinci inhoudt? Bekijk dan de ervaringen van twee van onze werknemers! Hierbij de link naar de blog van Annemarie (www.davincigroep.nl/nl/annemarie-verver) en de blog van Jelmer (www.davincigroep.nl/nl/jelmer-griepink) waarin zij vertellen hoe zij bij Davinci terecht zijn gekomen!

De inhousedag
Op dinsdag 15 mei 2018 organiseert Davinci een Inhousedag voor Young Professionals en studenten in de laatste fase van hun studie. Een unieke kans om onze sfeer, hands-on aanpak en de invulling van onze kernwaarden (innovatief, gepassioneerd en resultaatgericht) te ervaren. Tijdens deze dag kan je onze directie ondervragen tijdens de College Tour, ga je aan de slag met de toepassing van (blockchain) technologie op een praktijkcase en kan je onze informele cultuur “proeven”. 

Wie ben jij?
  • Je bent een Young Professional en op zoek naar een innovatieve en internationale werkomgeving.
  • Je hebt je HBO/universitaire studie (bijna) afgerond, in een richting waarbij ICT, businessen/of management centraal staat.
  • Je hebt een duidelijke affiniteit met ICT-projecten en projectmanagement.
  • Je bent ondernemend en resultaatgericht.
  • Je bezit een gezonde dosis overtuigingskracht.

Herken jij je in het voorgaande? Maak dan kennis met Davinci en meld je aan voor de Inhousedag! 

Plaats: Amsterdam
Studierichting: ICT, business en/of management
Studiefase: Bachelor 3, Master, HBO
 

Deelnemende bedrijven