12 NOVEMBER 2017
Bij Nuon zorgen we al decennia lang voor de energie van Nederland. Een markt die de laatste jaren snel verandert. Als onderdeel van het Zweedse Vattenfall zijn wij een van de grootste Europese spelers als het gaat om productie van duurzame energie. Het bewijs daarvan is ons grote aandeel in de groeiende windenergiemarkt in West-Europa. Innovatie heeft voor ons geen grenzen. Oplossingen voor duurzame energie ontdekken we met elkaar. Daarom werken we met mensen die ons inspireren en uitdagen om het beste uit onszelf te halen.

Nuon is een dynamische organisatie met een sociaal gezicht die midden in de samenleving staat. Waar iedereen onderdeel is van een bevlogen team dat maatwerk levert aan onze klanten. Want de energiemarkt verandert elke dag. Onze klanten krijgen van alles aangeboden: eigen windmolens, iPads, grote kortingen en kleine lettertjes. Bij Nuon doen we het anders. Natuurlijk, wij veranderen ook. Maar we geloven niet in kortetermijnoplossingen of in verandering voor even. Wel in oplossingen die het verschil blijven maken, voor iedereen.

Onze marketeers en communicatiespecialisten behoren tot de koplopers van ons land. Ben jij benieuwd naar wat dit betekent en hoe wij met elkaar aan de energietransitie werken? Kom dan op vrijdag 1 december naar ons kantoor, ga aan de slag met een interessante marketingcase en ontdek waarom klanten bij ons in goede handen zijn.
https://www.youtube.com/embed/mF_nR34Xuho