Eerste hulp bij geld verdienen tijdens de coronacrisis

29 mei 2020 door Merel van de Weteringen, Integrand Maastricht

Heb jij moeite het einde van de maand te halen nu je niet/minder kan werken door de coronacrisis? Heb jij je zoveelste serie afgekeken en ben je klaar om wat te gaan doen met je leven? Wil jij ervoor zorgen dat je aankomende zomer weer kan terrassen? Lees hier wat je komende maanden allemaal kan doen om geld te verdienen!

Gratis work-out

De perfecte combi! Als bezorger werk je jezelf rijk én in het zweet. Veel bezorgbedrijven zoals PostNL en Thuisbezorgd.nl hebben extra mensen nodig. Dus wat houdt jou nog tegen? Trek die oranje jas aan en go!

 

Terug naar school

Maar dan achter je computer... Schrijf je in bij een online bijlesplatform, zoals BijlesAanHuis. Deel je wijsheid met anderen en help pubers met hun wiskundehuiswerk. Je wordt hiervoor uiteraard rijkelijk gecompenseerd. Tel uit je winst!

 

Wordt een superheld

Zoals we allemaal gemerkt hebben, zijn er flink wat vitale beroepen in Nederland; schoonmakers, buschauffeurs, zorgwerkers, etc. Voor sommige heb je geen speciale opleiding nodig en kun je meteen aan de slag! Dit wordt ongetwijfeld gewaardeerd en je kan er een flinke boterham mee verdienen. Je bent maar een kleine Google Search verwijderd om de held van Nederland te worden!

 

Eigen baas

Terwijl veel ondernemingen juist stilstaan, komen er ook veel nieuwe bij. Hoeveel van jouw vrienden hebben al een instagrampagina gemaakt waarop ze hun kralenkunstwerkjes, baksels of oude kleren verkopen? Ook jij kan de crea-bea gaan uithangen en daar een extra zakcentje mee verdienen. Heb jij nog een baanbrekend idee? Nu heb je tijd om te gaan ondernemen!

Lekker zonnen

We kunnen voorlopig het terras nog niet op, maar mocht het dan te druk zijn om lekker te zonnen. Denk dan eens aan aardbeienplukken op het platteland. Bijna geen verschil joh! Veel uitzendkrachten die normaalgesproken op het land werken, kunnen dit jaar mogelijk niet naar Nederland om te werken. En daar kun jij de vruchten van plukken! Goed geld verdienen terwijl je aan je tan werkt.

 

Profiteren

Nu je niet naar de universiteit of hogeschool mag en vrijwel geen werk hebt, kun je je quarantainedagen ook spenderen bij je ouders. Er wordt voor je gekookt, gewassen en schoongemaakt. Gratis! Alleen wat wederzijdse interesse zal geapprecieerd worden. Terwijl jij geniet van de ruimte en faciliteiten van je ouderlijk huis, zal ome DUO je rekening vullen. Beter dan dit wordt het niet.

 

Geld verdienen én relevante ervaring opdoen naast je studie? Bekijk ons aanbod aan stagevacatures

Nog grotere ambities voor het komende jaar? Lees meer over verschillende traineeships die Integrand aanbiedt!