De vrouwen van Arcadis staan in de rij voor Diner op Hakken

29 november 2018 door Ilse van Hulst

Arcadis is het tweede bedrijf dat we aan jullie willen voorstellen! Arcadis is een wereldwijd ontwerp en consultancy bedrijf op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Ze houden zich bijvoorbeeld bezig met ontwikkelen van oplossingen voor fileproblemen, het ontwikkelen van nieuwe spoorwegsystemen en het terugdringen van de luchtvervuiling in grote steden. Op het moment is Arcadis betrokken bij meer dan 25.000 projecten in ruim zeventig landen.

In de dagelijkse bedrijfsvoering van Arcadis staan de principes integriteit, transparantie, samenwerken en klanttevredenheid centraal. Hiernaast is duurzaamheid een belangrijk speerpunt: duurzaamheid in resultaten, maar ook in de dagelijkse werkzaamheden en de werknemers. Zo staan bijna alle bedrijfslocaties dicht bij het station, zodat zoveel mogelijk werknemers met de trein kunnen komen!

We spraken met Raïscha - campus recruiter en adviseur social return - over Arcadis: ‘We houden ons bezig met grote projecten voor klanten als Rijkswaterstaat, ASML en Campina. Op dit moment is 25% van de werknemers vrouw en zijn we actief bezig om dit te veranderen. Dit is ook een van de belangrijkste redenen voor ons om deel te nemen aan Diner op Hakken. Het is wetenschappelijk bewezen dat teams met diversiteit meer voor elkaar krijgen, dus we willen graag in contact komen met technische studentes.”

Over waarom het belangrijk is voor studenten om mee te doen reageert Raïscha: “Diner op Hakken is een uitgerekende kans om een keer een kijkje te nemen in de keuken van een groot bedrijf zoals Arcadis. Ook is het een interessante mogelijkheid om meer te weten te komen over wat voor bedrijf bij je past.”

Ook leuk om te weten: de vrouwen bij Arcadis stonden in de rij om mee te gaan naar Diner op Hakken! Ze hebben heel erg veel zin om jullie te ontmoeten, dus grijp deze kans en schrijf je snel in op www.techniekophakken.nl