Is een bestuursjaar bij Integrand Nederland wat voor jou?

22 februari 2021 door Julian Wets - Integrand Twente
bestuursjaar bestuurslid Integrand

Integrand is een organisatie die aan stagebemiddeling en arbeidsmarktoriëntatie doet. We organiseren onder meer verschillende carrière-evenementen en Inhousedagen en we hebben Talentpools om studenten op een andere manier kennis te laten maken met het bedrijfsleven. Een Integrandbestuursjaar is een goede mogelijkheid om als ambitieuze student managementvaardigheden te ontwikkelen in een veilige, leerzame en professionele omgeving.

Enthouast geworden na het lezen van dit artikel? Lees meer over een bestuursjaar bij Integrand Nederland.
Integrand Nederland 2020-2021

Integrand Nederland 2020-2021

Functies binnen Integrand Nederland

Het landelijke Integrandbestuur werkt fulltime en bestaat uit zes verschillende functies en werken nauw samen met de twaalf parttime vestigingen, die verspreid zijn over het hele land. Bij alle functies binnen Integrand Nederland word je op persoonlijk en professioneel vlak uitgedaagd. De functies zijn de volgende.

 

Voorzitter

Als voorzitter ben je eindverantwoordelijk voor de resultaten van de stichting en verantwoordelijk voor het beleid en de strategie binnen Integrand. Je bent als voorzitter bij alle aspecten in de stichting betrokken en dat maakt deze functie interessant én uitdagend!

 

Operations Manager

Als Operations Manager van Integrand Nederland ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Integrand. Je werkt aan een zo efficiënt en effectief mogelijke dienstverlening. Het optimaliseren van alle processen staat dan ook centraal.

 

Events Manager

Als Events Manager van Integrand Nederland ben je eindverantwoordelijk voor alles omtrent onze carrière-evenementen, waarin je vooral organisatorisch en projectmatig te werk gaat. Daarnaast begeleid en coördineer je alle landelijke evenementencommissies.

 

Sales Manager

De Sales Manager van Integrand heeft drie hoofdtaken. Ten eerste het beheren van eigen accounts, waaronder de partners van de stichting. Ten tweede het aansturen van ongeveer 25 lokale salesfunctionarissen op de vestigingen en een landelijke Salesteam van acht personen. En ten derde het uitdragen van de commerciële belangen van de stichting.

Finance Manager

Als Finance Manager van Integrand Nederland ben je verantwoordelijk voor de financiën van de hele stichting. Dit houdt in dat je de budgetten van alle twaalf de vestigingen opstelt en beheert en een keer per jaar een landelijke begroting maakt, die je in samenwerking met de andere bestuursleden van Integrand Nederland vaststelt.

 

Brand Manager

Als Brand Manager van Integrand Nederland ben je verantwoordelijk voor de naams- en inhoudsbekendheid van de stichting. In samenwerking met de ongeveer 25 marketingfunctionarissen van alle vestigingen is het de taak om Integrand landelijk onder de aandacht te brengen van studenten en bedrijven.

 

Interesseborrels op 23 februari en 3 maart

Ben je geïnteresseerd? Kom dan een kijkje nemen bij de een van de interesseborrels op 23 februari of 3 maart! Tijdens deze borrels kun je onderzoeken of Integrand bij jou past en wordt er tijdens deze presentaties besproken wat een bestuursjaar precies inhoudt, wat de verschillende functies zijn en je kan na afloop in break-out rooms verder praten met degene die op dit moment de functie bekleed waarin jij geïnteresseerd bent. Dit alles onder het genot van een drankje. Neem een kijkje op onze bestuurspagina voor meer informatie! Je kunt ook bellen of mailen naar: 

T +31 30 23 42 111

E info@integrand.nl