Op zoek naar een startersfunctie? Dan ben je bij Integrand aan het juiste adres!

23 juni 2021 door Esmée Teeuw - Integrand Tilburg
#Maasdael #Noticesound #Startersfunctie #Ubereats

Startersfunctie. Het klinkt misschien al redelijk serieus, maar het is ooit tijd om te gaan werken. Misschien ben je door corona ineens wel heel snel door je studie heen gevlogen, maar dat wil niet betekenen dat je niet aan je toekomst moet denken. Sinds kort biedt Integrand ook startersfuncties aan voor iedere student. Ga dan ook vast op zoek naar een nieuwe baan voor na de zomer. Integrand helpt je graag!

Een startersfunctie is, zoals het woord al zegt, een functie die je bekleedt als je voor het eerst begint met werken. Kortom: de start van jouw carrière. Dus ben jij een net afgestudeerde student die voor het eerst aan een ‘grotemensenbaan’ moet beginnen, dan ben je bij Integrand aan het juiste adres!

Enthousiast geworden om je ideale startersfunctie te zoeken? Kijk hieronder en hiernaast naar enkele bijzondere mogelijkheden die Integrand te bieden heeft.

 

Maasdael – Corporate Finance Adviseur

Bij deze startersfunctie is het van belang om zowel in samenwerking met collega’s als zelfstandig projecten te kunnen uitvoeren. Maasdael is op zoek naar een kandidaat met ervaring in Corporate Finance, een hands-on persoonlijkheid en een ondernemende- en proactieve houding.

 

Noticesound – Software engineer/Developer

Om de carrière van talenten een kickstart te geven, heeft Noticesound hun eigen platform Sounders Music gecreërd, waar artiesten hun tracks kunnen indienen en laten onderzoeken om inzichten te krijgen. Noticesound is op zoek naar een ervaren full-stack ontwikkelaar. Je werkt nauw samen met het hoofd ontwikkeling en denkt na over manieren om artiesten de boost te geven die ze nodig hebben.

Uber eats – Onboarding manager

Als Onboarding Manager speel je een belangrijke rol in de succesvolle samenwerking tussen Uber Eats en de restaurants die zich aansluiten op het platform. Zodra zij het contract hebben getekend, zorg jij ervoor dat zij zo snel mogelijk online komen te staan op het platform. Hiervoor analyseer en monitor jij het onboarding proces van alle restaurants, ben jij de schakel tussen vele interne en externe stakeholders en pak je zelf complexe problemen op.

 

Risklane – Traineeship risk management

Je adviseert en voert audits uit bij innovatieve organisaties - van gerenommeerde organisaties zoals Fujitsu en Cushman & Wakefield of bij snel groeiende startups. Je adviseert vermogensbeheerders, taxateurs, Cloud Service Providers en software- en appontwikkelaars over risk management. Wat dit inhoudt gaan wij jou leren, zodat jij ook één van de beste risk professionals van Nederland wordt. Je krijgt direct eigen verantwoordelijkheden en leert daarom heel snel. Daarnaast ga je aan de slag met diverse opleidingen die bijdragen aan jouw specialisatie. Je leert om organisaties snel te doorgronden, je leert alles over de cloud en over process excellence. Dat doe je uiteraard niet alleen.

Wil jij gaan voor een startersfunctie? Bekijk via onderstaande knop nog veel meer interessante opties en begin met het opbouwen van jouw carrière!

Beginnen aan een startersfunctie?