Zomerstage, saai? Niet via ons!

27 mei 2021 door Fleur Vaandrager - Integrand Utrecht
#Integrand #Vacatures #Werken #Zomerstage

Zomerstage, saai? Niet via ons!

 

Zomerstage. Het heeft misschien een beetje een negatieve ondertoon - want wie wilt er nou in de zomer nog aan het werk? Toch kan het een zeer nuttige en ook leuke besteding van jouw zomer zijn! Vooral nu het onduidelijk is waar we heen kunnen deze zomer door de vele PCR tests en oranje gebieden, is het helemaal niet zo gek om deze zomer eens na te denken over een inspirerende zomerstage. Een keertje een zomer niet opzoek naar de beste tan en cocktail, maar naar de beste stage en in de weekenden alsnog lekker naar het strand. Klinkt eigenlijk helemaal niet zo verkeerd!

 

Een zomerstage is, zoals het woord het al zegt, een stage in de zomer. De stage zal meestal van juli-augustus lopen, zo’n zes tot acht weken. Dit is dus wat korter dan normaal, maar toch een zeer nuttige aanvulling op je cv! Ten eerste is het een goede manier om een bedrijf naar keuze goed te leren kennen in een korte tijd. Mensen hebben respect voor je dat je in de zomer je inzet voor hun organisatie en velen houden zelfs een eerste baan aan een zomerstage over. Daarnaast is het erg positief als er bij een sollicitatie naar boven komt dat je jouw zomer hebt opgegeven voor een leerzame stage; dit zal zeker opvallen. Twee vliegen in één klap dus!

 

Enthousiast geworden voor een zomerstage, deze of volgende zomer? Kijk hiernaast naar de mogelijkheden die Integrand te bieden heeft:

Stage bij Coursespots BV - Stagiair Community & City Manager

Bij deze stage ben je mede verantwoordelijk zijn voor  aantrekken van nieuwe les-aanbieders en zorgt ervoor dat zij zichzelf op een representatieve manier op het platform presenteren.

 

Stage bij van Bieren – E Commerce

Van Bieren heeft twee online platforms, 1 voor speciaal bier en 1 voor sterke drank. We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen deze platforms naar een hoger niveau te brengen. Denk hierbij aan content creëren, marketing campagnes opzetten enzovoort.

 

Solvid Ondernemen – Stagiair Ondernemerscoach

Lijkt het jou leuk om startende en gevestigde ondernemers te coachen? Dan is deze stage iets voor jou. Je houdt je vooral bezig met het schrijven van bedrijfsplannen, rijdt naar consultants om klanten te bezoeken en je verricht ondersteunende werkzaamheden op kantoor.

 

Enthousiast geworden voor een zomerstage? Bekijk via de knop nog veel meer interessante opties en onthoud, een zomerstage hoeft helemaal niet saai te zijn!

Wil jij een zomerstage?