Tips & adviezen voor en door studenten!

29 april 2021 door Fleur Vaandrager - Integrand Utrecht
#Assessment #LinkedIn #CV #Motivatiebrief #Sollicitatiegesprek

Tips & Adviezen voor en door studenten!

 

Wij van Integrand organiseren vaak trainingen voor studenten bij bijvoorbeeld een vereniging of een studiegroep. Dit gebeurt nu vaak via Zoom, maar het is alsnog erg leuk en leerzaam om hieraan mee te doen. Deze trainingen zijn bovendien laagdrempelig en ook nog gratis! Hieronder kun je lezen wat voor trainingen wij aanbieden.

LinkedIn Training

Bij deze training krijgen studenten tips over hoe ze hun LinkedInprofiel zo goed mogelijk kunnen inrichten. Het is namelijk een veelgebruikt medium waarop bedrijven bij jouw profiel kunnen uitkomen en zo snel de belangrijkste informatie over je kunnen vinden. Erg waardevol dus! Hieronder kun je kort meer lezen over wat je tijdens zo’n training een beetje kunt verwachten.

 

Curriculum Vitae

Tijdens deze training krijg je te horen hoe je het beste je cv kunt opstellen en opmaken. Wij als studentenbesturen zien wel tien cv’s per week en weten zo wel een beetje welke er goed uitzien en welke nog wat aanpassingen kunnen gebruiken. Een cv is één van de eerste dingen die wordt bekeken voor een sollicitatie. Zonde om hierop punten te laten liggen dus!

 

Motivatiebrief

Deze training is ingericht om studenten de beste manier voor het opstellen van een motivatiebrief aan te leren. Wij lezen ook zo’n vijf motivatiebrieven per week en weten onderhand wat de bedrijven erin willen terugzien en hoe je deze brief het beste opbouwt. Je leert tijdens deze training over inhoud, stijl, lengte en hoe je de brief goed begint en eindigt.

 

Assessment

Tijdens de assessment training krijg je te horen wat een assessment precies is, wanneer je dit moet maken, hoe je dit kan oefenen en nog veel meer! Lees voor meer informatie ook het Intekrantartikel over Hellotest.

 
 

Sollicitatiegesprek

Als laatste worden er bij Integrand ook nog trainingen voor sollicitatiegesprekken aangeboden. Hierbij krijg je tips voor je voorbereiding, je houding tijdens het gesprek zelf en je kan ook oefenen met je gesprek. Superleuk en leerzaam dus!

 

Sales

Wat maakt nou dat je goed bent in sales? Is het een combinatie van een verzorgde uitstraling en een vlotte babbel of zit er toch wat meer achter? Bij sales draait het erom dat je vertrouwen, behoefte, hulp en tevredenheid kan bieden aan je (potentiële) klanten. Dat klinkt misschien begrijpelijk, maar hoe steek je nou zo'n coldcall in of hoe spreek je iemand aan die je nauwelijks kent? Leer dit, en nog veel meer, bij een leiderschapstraining van Integrand!

 

Leiderschap

Het kan nog niet zo relevant lijken voor jou, maar je komt er misschien eerder mee in aanraking dan je denkt: leiderschap tonen! Of het nu gaat om een hogere positie in je (bij)baan, voorzitterschap van een commissie of vereniging - of soms ook gewoon de huisoudste zijn - het ontwikkelen van je leiderschapstalenten in je studententijd is heel waardevol! Wat voor verschillende soorten leiders heb je en hoe kun jij je zo opstellen dat je hele organisatie daar profijt van heeft? Volg een leiderschapstraining van Integrand en kom er zelf achter! 

 

Wil jij met jouw vereniging, je studiegroep of je studentenhuis nou ook zo’n training volgen? Stuur dan een mailtje en dan gaan wij voor je aan de slag!

Mail ons