Circana Young Talent Program

Wie zijn wij?

Wie koopt wat? Waar en wanneer? En via welk kanaal? Op basis van kassagegevens van retailers en kwalitatief shopperonderzoek levert Circana een combinatie van marktinformatie, specifieke analyses en adviezen, plus software om al die informatie makkelijk toegankelijk te maken. Fabrikanten in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) branche, zoals Bol.com, L’Oréal & Heineken, worden zo in staat gesteld om de juiste tactische en strategische keuzen te maken en te groeien. 

Circana werkt aan de meest interessante zakelijke uitdagingen voor de retail- en FMCG-industrie van vandaag. We ontdekken regelmatig nieuwe inzichten voor onze klanten door nauw samen te werken met onze collega's en ons te concentreren op onze values: Entrepreneurship, Inclusivity, Integrity, Servant Leadership, Accountability, Respect & Discipline.

Stage

Wij bieden studenten de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze dynamische en internationale organisatie en hierdoor meer te leren over de adviezen aan onze FMCG-klanten gebaseerd op Big Data. Zo leer je dus meteen allerlei mooie merken kennen en kun jij jouw theorie in de praktijk brengen. Interesse in een Client Services, Analytics & Shopper, Business Development, Business Insights óf HR stage Check deze stages dan op de Integrand site.

Young Talent Program

Ontwikkel jezelf naar een echte allrounder, professioneel maar ook persoonlijk, in ons Young Talent Program. Dit programma bestaat uit een combinatie van Technology en Commercie, waarbij je het gehele bedrijf en het proces van onze data als de beste leert kennen. Daarnaast geloven we in jouw ontwikkeling als professional door verschillende trainingen, workshops en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Het Young Talent program is daarmee een combinatie tussen een stage en een eerste kennismaking met een traineeship. Doordat je verschillende facetten van ons bedrijf doorloopt is dit een ideale opstap richting een daadwerkelijke traineeship.

Samen met een groep getalenteerde studenten maak je de eerste 2 maanden kennis met onze data processing afdelingen vanuit het Client Experience team, om vervolgens te eindigen met een stage op de commerciële of Technology afdeling. Hierbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. 

Binnen onze data processing afdelingen ga je ontdekken wat er komt kijken bij het leveren van specifieke databases, modellen en rapportages en rapportages aan klanten. Je doorloopt ons productieproces stap voor stap en krijgt als groep een project mee om tijdens deze leerperiode mee aan de slag te gaan. Binnen dit project kun je als YTP-deelnemer jezelf onderscheiden van de reguliere stagiaires. Centraal staan de door Circana gebruikte platforms waarbij analyses of aanvullende taken via Excel of onze eigen Circana Liquid Data software voorbereid zullen worden.

Introductie tot Circana; expert in technologie en Big Data

Contactgegevens

Solliciteer hier!

Wat verwachten wij van jou?

 • Relevante Universitaire opleiding in de laatste studiefase van jouw Bachelor/Master
 • Belangstelling voor FMCG 
 • Communicatieve vaardigheden
 • Analytisch sterk 
 • Flexibele teamplayer
 • Interesse in Data & Technology 
 • Basiskennis Excel en Powerpoint 
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

Wat kan je van ons verwachten?

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en bent echt onderdeel van het team. Wat wij jou nog meer bieden? 

 • Dynamisch bedrijf met een collegiale en informele sfeer waarin passie, plezier en prestatie centraal staan 
 • Afwisselend programma, uitdagend werk met ruimte voor eigen initiatief 
 • Mooie stage beloning (€650) 
 • Ruimte en ondersteuning voor persoonlijke en professionele ontwikkeling 
 • Flexibiliteit in thuis- en op kantoor werken 
 • Kom deel uitmaken van het team van wereldwijde professionals op het gebied van FMCG. Circana is een inspirerende plek om te werken.

Het sollicitatieproces

De Young Talent Program vacature staat het gehele jaar open, maar kunt twee keer per jaar (februari & september) starten met deze stage bij Circana. Solliciteer in een paar stappen:

 1. Reageer op onze Young Talent Program stage via de Integrand site
 2. Wij ontvangen jouw CV en maken op basis hiervan een eerste selectie
 3. Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Naast jou leren kennen, horen we graag wat je al gedaan hebt en natuurlijk waarom jij graag aan de slag zou gaan bij Cricana. Dit gesprek voer je met 2 Circana-medewerkers die jou natuurlijk ook wat meer over werken bij Circana zullen vertellen
 4. Mocht dit allemaal succesvol verlopen, dan verwelkomen we jou graag bij Circana en zullen we jou een stage-aanbod doen