Randstad Groep Management Traineeship

Wil jij in 2,5 jaar tijd ontwikkelen tot een leider van de toekomst? Randstad Groep Nederland brengt al meer dan 60 jaar mens en werk samen. Zo zijn we met onze dienstverlening wereldwijd van groot maatschappelijk belang. Als management trainee draag jij daar elke dag weer aan bij. Hoe je dat doet? Dat staat nog niet vast, maar dat bepaal jij zelf tijdens je traineeship. Lees snel verder! 

Wie zijn wij?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en specialistfuncties binnen heel Randstad Groep: Randstad, Tempo-Team en Yacht. Dit biedt jou als management trainee interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

Solliciteren: zo werkt het

Krappe arbeidsmarkt hè? Daarom zijn we op zoek naar jou als management trainee! Ben jij klaar om  een stap te zetten in de huidige arbeidsmarkt en jezelf te ontwikkelen tot leider van de toekomst. Solliciteer dan voor 2 oktober. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij (Willemijn) op via 06-27836300 of willemijn.schroten@randstadgroep.nl
 • je solliciteert met jouw cv voor 2 oktober

 • capaciteitentest

 • 3 persoonlijke opdrachten [bestaande uit een brief aan de CEO, een korte pitch en een reflectie adhv STAR-methode]

 • selectiedag op het hoofdkantoor op 20 oktober

 • extern assessment

 • eindgesprek met HR directie

Het management traineeship is landelijk, dus je kan vanuit heel Nederland solliciteren. We verwachten dat je bereid bent om in ieder geval wekelijks tijdens de denktank naar het hoofdkantoor in Diemen te komen. Er is geen vast startmoment, deze is altijd bespreekbaar. 

Solliciteer hier!

Het Traineeship

Wat ga je doen?

Je start het eerste jaar van het management traineeship als intercedent. Als intercedent breng jij iedere dag werknemers en werkgevers bij elkaar. Dagelijks iemand blij maken met een nieuwe baan, maakt jouw werk betekenisvol. Na het eerste jaar bepaal je zelf je vervolgstappen. Niemand doorloopt dus hetzelfde traineeship, maar deze stappen zijn op basis van jouw wensen, competenties en ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan:
 • een commerciële rol bij een locatie van één van onze grote klanten om de dienstverlening te optimaliseren
 • een coördinerende rol waarin je een klein team begeleidt in sales- en recruitment activiteiten
 • een gespecialiseerde rol binnen het e-commerce team
 • een adviserende rol in de begeleiding van Yacht trainees
Tijdens het gehele traineeship staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal door middel van intervisie, coaching, ontwikkelopdrachten en continue feedback. Na ongeveer 9 maanden start je met de denktank, waarbij je iedere woensdag met mede trainees werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en strategische vraagstukken vanuit de directie. Denk bijvoorbeeld aan een advies over een verandervraagstuk, marktonderzoek verrichten of een carrièrepad ontwikkelen. Op deze manier kom je er steeds meer achter waar jouw kwaliteiten liggen en kun je je ontwikkelen tot je beste zelf.
 

Waar werk je?

Je kiest niet voor een baan, je kiest voor een carrière binnen de Randstad Groep Nederland, met labels Randstad, Tempo-Team en Yacht. Het management traineeship is uniek, omdat je op jouw manier kunt ontdekken welke diverse afdelingen, labels, mensen en projecten er zijn. Ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en daardoor blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk bij Randstad Groep Nederland. Trainees blijven jarenlang op verschillende plekken in de organisatie werken om bij te dragen aan verbetering en verandering. Iets waar wij trots op zijn. Met jouw visie en toewijding ben je klaar om het verschil te maken voor klanten, talenten en collega’s.

 

 

 

 

 

Wat bieden wij jou?

 • een bruto maandsalaris van €3.034 (inclusief 8,5% vakantiegeld en benefit budget), mogelijkheid om hierin te groeien en een interessante bonusstructuur

 • direct een contract voor onbepaalde tijd

 • 25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 

 • een aantrekkelijke aandelenregeling, pensioenregeling en korting op je zorgverzekering 

 • de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen  (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling

 • alles rondom laptop, mobiele telefoon, leaseauto, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld

 • fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events. 

Wie ben jij?

Je hebt een (bijna) afgeronde WO-master. Elke studierichting is welkom, omdat we juist op zoek zijn naar verschillende invalshoeken. En verder kijken we naar: 

 • ambitie om te ontwikkelen tot een leider van de toekomst

 • zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je eigen kwaliteiten en verbeterpunten en gaat daar actief mee aan de slag 

 • je bent ondernemend, hebt een kritische blik en daarnaast een menselijke touch

Je beste zelf zijn

Je beste zelf zijn, begint bij jezelf kunnen zijn. Of je nu bij, met of voor ons werkt, wij zorgen ervoor dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Door elke dag open te staan voor elkaar en samen te leren. En zonder uitzondering ruimte te geven aan de unieke mens achter het werk. Dat maakt ons sterk. Jezelf kunnen zijn. Randstad Groep Nederland moedigt diversiteit en inclusie aan en nodigt iedereen uit om te solliciteren.