Randstad Groep Management Traineeship

Je beste zelf worden en anderen daarbij helpen. Dát is het uitgangspunt van een traineeship bij Randstad Groep Nederland. We zetten getalenteerde starters in hun kracht en begeleiden hen om uit te groeien tot unieke leiders van de toekomst. Uniek, omdat verschil er moet zijn. En uniek omdat iedereen op een eigen manier werkt, communiceert en leiding geeft. Lees snel hieronder meer over het management traineeship.

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris van €3.000 (inclusief 12,4% vakantiegeld en benefit budget), mogelijkheid om hierin te groeien en een interessante bonusstructuur
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd
 • 25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen 
 • Een aantrekkelijke aandelenregeling, pensioenregeling en korting op je zorgverzekering 
 • De mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen  (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
 • Alles rondom laptop, mobiele telefoon, leaseauto, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld

Fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events.

Wie ben jij?

 • je hebt een (bijna) afgeronde WO-master. Elke studierichting is welkom, omdat we juist op zoek zijn naar verschillende invalshoeken. En verder kijken we naar: 
  • ambitie om te ontwikkelen tot een leider van de toekomst
  • zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je eigen kwaliteiten en verbeterpunten en gaat daar actief mee aan de slag 
  • je bent ondernemend, hebt een kritische blik en daarnaast een menselijke touch
 • het management traineeship is landelijk, dus je kan vanuit heel Nederland solliciteren. We verwachten dat je bereid bent om in ieder geval wekelijks naar het hoofdkantoor in Diemen te komen voor de denktank. 
 • er is geen vast startmoment, dit is altijd bespreekbaar. 

Het Traineeship

Wat ga je doen?

Als trainee doorloop je in 2.5 jaar een uitdagend programma af met verschillende soorten opdrachten bij onze merken (Randstad, Tempo-Team, Yacht). Daarnaast kijk je naar grote organisatievraagstukken tijdens de denktank met mede trainees. In het traineeship van Randstad staat persoonlijke ontwikkeling écht voorop, met een mentor, talent manager, organisatiepsycholoog en manager die jou begeleiden in je carrière. Hierdoor leer je wat jouw talenten en valkuilen zijn en hoe je daarin kan groeien. Op de manier zoals dat bij jou past. 

Je start als intercedent, waarbij je mens en werk samenbrengt. Binnen deze rol ben je contactpersoon en schakel tussen klant en talent. Daarbij werk je enerzijds aan relatiebeheer en sales richting de klant, en focus je je aan de andere kant op de ontwikkeling en het juist plaatsen van talent. Na deze vaste beginrol ben je vrij om je eigen vervolgrollen in het bedrijf te kiezen!

Waarom een traineeship bij randstad?

Als wereldwijde marktleider in HR weten we als geen ander hoe verschillen de organisatie verrijken. Daarom zoeken we deze actief op tijdens het traineeship en leren er zo allemaal mee omgaan. Zo creëren we een collegiale werksfeer waarin vriendschappen ontstaan. Je beste zelf worden, begint immers bij jezelf kunnen zijn.

Hoe kan ik solliciteren?

 • online assessment, dat start met een game-based assessment, de video pitch en twee persoonlijke opdrachten gefocust op jouw competenties.
 • de business game, een selectiedag op het hoofdkantoor
 • de business course, lees daarover hieronder meer.
 • eindgesprek op het hoofdkantoor.

 

Business Course

De Business Course is dé manier om kennis te maken met de traineeships van Randstad Groep Nederland. Met een volledig verzorgd programma van twee dagen (8 en 9 juni) proef je alvast de sfeer van de traineeships, maak je kennis met de organisatie en collega's en wij uiteraard met jou! Daarnaast werk je samen met andere studenten aan een klantcase, bijvoorbeeld het opzetten van een nieuwe wervingscampagne voor monteurs. Dit allemaal onder begeleiding van huidige trainees en professionals van Randstad Groep Nederland. Daarnaast kom je door verschillende (informele) activiteiten nog meer te weten over het werken bij ons. 

 

Door mee te doen aan de Business Course kan jij de cultuur binnen ons bedrijf proeven en leren wij jou ook beter kennen! De traineeships bij Randstad Groep Nederland zijn uniek, omdat wij echt durven te zeggen dat jouw persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal staat. Gedurende het traineeship kun jij jouw persoonlijke (leiderschaps)kwaliteiten verder ontwikkelen, maar daar vertellen we je tijdens de business course natuurlijk meer over.

Meer informatie over de Business Course? Kijk dan hier. Meer weten over het traineeship en persoonlijke verhalen, lees er dan hier meer over!