Ontdek de evenementen van Integrand

Door evenementen kunnen studenten en organisaties elkaar leren kennen. Voor jou kan een evenement de ideale manier zijn om in contact te komen met een bedrijf. Zo kan je op een informele wijze haar cultuur en medewerkers leren kennen. Integrand organiseert zelf ook evenementen waar bedrijven aan deelnemen. Zit er iets tussen voor jou? Schrijf je dan snel in!

Filters

16 resultaten gevonden voor jouw zoekopdracht
Interesselunch Integrand Wageningen
Interesse in een bestuursjaar? Kom naar een van onze interesse lunches op 6, 13 & 20 april van 12:30 tot 13:30!
13-04-2021
Nog 2 dagen om je aan te melden
BDO Insight Week 2021
Jouw ideale start van een carrière in de accountancy begint in de Auditpraktijk van BDO!
14-04-2021
Nog 3 dagen om je aan te melden
Hellotest Assessment Training 14 april
Gebruik de kortingscode van Integrand!
14-04-2021
Nog 4 dagen om je aan te melden
Inhousedag Koninklijke Marine 2021
Zonder onderhoud, geen inzet!
15-04-2021
De inschrijving is gesloten
Rijkszee- en Marinehaven 1, 1781 ZZ Den Helder
Digital Coffeebreak Dassault Systèmes (3DS) 20 april
Maak kennis met Dassault Systèmes tijdens een virtueel koffiegesprek!
20-04-2021
De inschrijving is gesloten
online
Typisch Twents
Ontdek online het Twentse bedrijfsleven!
21-04-2021
De inschrijving is gesloten
Twentse Bierbrouwerij, Haaksbergerstraat 51 7554 PA Hengelo
E-Inhousedag Talent&Pro
Een dagje meekijken bij hét ontwikkelbedrijf voor professionals in de financiële dienstverlening?
22-04-2021
Nog 11 dagen om je aan te melden
Euclideslaan 2, 3584 BN, Utrecht
Inhousedag IRI
Een kijkje in de keuken bij IRI!
22-04-2021
De inschrijving is gesloten
Digital Coffeebreak Dassault Systèmes (3DS) 22 april
Maak kennis met Dassault Systèmes tijdens een virtueel koffiegesprek!
22-04-2021
De inschrijving is gesloten
online
Tweedaagse Trading Business Course
Een Business Course bij een van de grootste investeringsmaatschappijen ter wereld!
06-05-2021
Nog 11 dagen om je aan te melden

Carrière-evenementen van Integrand: een begrip voor studenten!

De carrière-evenementen van Integrand zijn inmiddels bij vele studenten een begrip! En dat is niet voor niets: het is dè ideale manier om op een laagdrempelige manier in contact te komen met een bedrijf. We organiseren een paar keer per jaar carrière-evenementen en kiezen daarvoor een specifieke sector of doelgroep uit. Er zijn meestal meerdere bedrijven aanwezig en door middel van een bedrijfspresentatie en/of een casus leer je de ins en outs van een organisatie kennen. Zo ontdek je of er iets tussen zit wat jou aanspreekt. Afsluitend is er vaak een borrel/diner met recruiters, jouw kans om te netwerken! Onze evenementen bieden je vele kansen, wie weet mag je op sollicitatiegesprek komen voor een afstudeerstage bij jouw droombedrijf!

Inhousedagen samen met bedrijven

Naast carrière-evenementen organiseren we ook inhousedagen in samenwerking met interessante bedrijven. Die bedrijven zetten hun deuren voor je open en bieden een kijkje achter de schermen. Het interessante aan de inhousedagen is dat je ziet hoe een bedrijf opereert in zijn dagelijkse situatie. Je merkt dus al snel hoe de bedrijfscultuur is en wat de manier van werken is. Je spreekt medewerkers en maakt kennis met de diverse afdelingen. Een presentatie of case en afsluitend de borrel maken dat jij een goede indruk van het bedrijf krijgt. Spreekt het je aan? Sla dan je slag en laat je netwerk-skills hun werk doen. Dit is je kans!

Jouw kans om organisaties te leren kennen

De carrière-evenementen en inhousedagen kondigen we ruim van tevoren aan op onze site. Laat deze mogelijkheid om organisaties beter te leren kennen niet liggen, het kan je verder brengen bij je zoektocht naar een interessante stageplek. Spreekt het bedrijf je aan? Doe dan zeker mee aan een van de inhousedagen of carrière-evenementen. Maar ook als het bedrijf of thema je niet direct aanspreekt, adviseren wij je om je aan te melden. Je zal er zeker iets van opsteken en die kennis kan je meenemen bij het maken van verdere keuzes voor jouw toekomst. Schrijf je dus snel in!

Algemeen

Stichting Integrand is er om studenten te helpen bij de oriëntatie op hun carrière. Integrand wordt volledig gerund door studenten met in iedere academische stad een kantoor. Zo kunnen we studenten op een persoonlijke en toegankelijke wijze verder helpen in hun zoektocht naar bijvoorbeeld een stage. Ook organiseren we veel lokale evenementen om studenten kennis te laten maken met verschillende bedrijven.
Als je een account aanmaakt op onze site wordt je zo snel mogelijk benaderd door een van onze bestuursleden om je wensen en vragen te bespreken. We gaan dus meteen van start om jou te helpen!
Alle diensten van Integrand zijn geheel gratis voor jou als student! Van recruitmentdiners tot Inhousedagen, en van stagebemiddeling tot cv-tips en professionele LinkedIn foto's!

Carrière-evenementen

Dat zijn evenementen die je helpen (bij de voorbereiding) een stap verder te komen in je carrière. Deze evenementen kunnen oriënterend, maar helpen ook bij het zoeken naar een stageplek, traineeship of baan.

Een carrière-evenement brengt je direct een stap verder in je carrière. Je kan op een laagdrempelige manier kennismaken met werknemers van een bedrijf en op die manier de bedrijfscultuur leren kennen. 
Op sommige evenementen zijn ook meerdere bedrijven aanwezig zodat je die bijvoorbeeld onderling kan vergelijken. 

We hebben voor iedereencarrière-evenementen. Het kan voorkomen dat een specifiek evenement alleen voor Master studenten is, maar dat zal er dan expliciet bij staan. 

Inhousedagen

Een inhousedag is een dag georganiseerd om een specifiek bedrijf beter te leren kennen. Dit is een dag waarin je het bedrijf, de werknemers en mogelijkheden voor jou binnen het bedrijf leert kennen. Vaak bestaat de dag uit een presentatie, een case en een borrel.
Veel bedrijven uit verschillende sectoren hebben inhousedagen. Kijk op bij onze evenementen om te zien welke inhousedagen in samenwerking met Integrand worden georganiseerd.
Een inhousedag biedt een kijkje in de keuken van een bedrijf. Je spreekt werknemers die je goed kunnen vertellen hoe het bedrijf er van binnen uitziet. Ook is dit een ideale kans om jezelf te laten zien, wat kan leiden tot een stageplek of baan.