Integrandevenementen in 2021

6 januari 2021 door Chaja Schwab, Integrand Delft
Carrière carrièretijger Evenement Integrand

Oud en nieuw is geweest, de kerstbomen moeten aan de weg worden gezet en de vakantie is voorbij. Het is tijd om het gewone leven weer op te pakken. Na een innoverend 2020 zijn we weer toe aan een ‘normaal’ 2021. De planning van het vaccinatieplan is rond en hier is vast een kleine blik op de evenementenplanning van Integrand!

Wagenings Event: the Food Edition

Het eerste evenement dat op de planning staat is het Wagenings Event: the Food Edition. Bij dit evenement staan studenten met voedselgerelateerde studies centraal. Ook zullen er verschillende bedrijven uit deze sector aanwezig zijn. Wil je hier meer over weten? Klik op onderstaande button!

Digital Coffee Breaks met Shell

In februari zijn er twee Digital Coffee Breaks van Shell. Je krijgt de kans om in een online omgeving met een medewerker van Shell te praten. Je kan hier op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met het bedrijf en de bedrijfscultuur. Wil je hier meer over weten? Klik op onderstaande button!

Techniek op Hakken

In het voorjaar zal ook de volgende editie van Techniek op Hakken plaatsvinden. Na een enorm succesvolle online editie zijn de voorbereidingen voor de volgende editie al in volle gang. Tijdens dit evenement krijgen vrouwelijke technische studenten de kans om kennis te maken met technische bedrijven. Wil je hier meer over weten? Klik op onderstaande button!

Wij hebben zin om weer leuke evenement voor jullie neer te zetten. Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2021 en hopen jullie snel te zien bij een van onze evenementen!