Onze diensten

Waarom Integrand

Integrand is in 1980 opgericht met als doel de overstap naar het bedrijfsleven gemakkelijker te maken voor academische studenten. Sindsdien slaat Integrand de brug tussen studenten en het bedrijfsleven. Inmiddels hebben we vestigingen in alle twaalf universiteitssteden, 135 bestuursleden en database met duizenden studenten met de meest uiteenlopende studierichtingen. 
 
Integrand streeft ernaar om het meest professionele studentennetwerk van Nederland te zijn. Dit bereiken wij door op een persoonlijke en toegankelijke wijze ambities van academische studenten en bedrijven met elkaar te verbinden. Wij stimuleren studenten door verschillende mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen ter voorbereiding op hun carrière.
 
 

STAGES BEMIDDELING

De core business van Integrand is al 35 jaar lang stagebemiddeling. Dus heeft u een academische stagiair nodig? Integrand helpt u met het vinden van de juiste student!
Meer lezen

Online adverteren

Wilt u uw bedrijf online profileren? Integrand biedt verschillende mogelijkheden om uw online zichtbaarheid onder studenten te vergroten. 
Lees meer

CARRIÈRE EVENEMENTEN

Wilt u potentiele werknemers ontmoeten? Integrand heeft een breed scala aan evenementen gericht op het samenbrengen van academische studenten en bedrijven.
Lees meer

Campus recruitment

Bent u meer op zoek naar offline mogelijkheden om uw bedrijf te promoten? Met posters/flyers/magazine-advertenties en meer vindt u in Integrand de juiste partner.
Meer lezen
Heeft u interesse in of vragen over één van onze diensten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Contactformulier

Onderwerp is verplicht.
Bedrijf is verplicht.
Naam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Bericht is verplicht.