Stagiair gezocht

Stagiairs kunnen een grote toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf, maar het vinden van de juiste kandidaat is daarbij belangrijk. Toch kan het lastig zijn om een stagiair te vinden die goed bij uw bedrijf past. Daarom helpt Integrand u hier graag bij!

Wat een stagiair uw bedrijf kan bieden

Een stagiair kan op verschillende manieren een toegevoegde waarde hebben voor uw bedrijf. Zo is een stagiair nog studerende of komt deze net uit de studiebanken. Hierdoor is hij of zij op de hoogte van de meest actuele kennis binnen een bepaald vakgebied. Dit kan nuttig zijn om nieuw verkregen inzichten vanuit de literatuur toe te passen in uw bedrijf. Daarnaast is een stagiair over het algemeen jonger dan de gemiddelde werknemer en heeft deze stagiair relatief weinig werkervaring. Dit maakt het voor een stagiair mogelijk om ergens met een frisse blik naar te kijken, wat uw bedrijf weer kan helpen om routinematige processen op een andere manier te bekijken. Bovendien kunnen stagiairs helpen bij het beantwoorden van specifieke vraagstukken. Daarnaast zijn ze ideaal voor de werving van personeel in de toekomst. Wanneer het van beide kanten goed klikt en uw bedrijf op zoek is naar een nieuwe werknemer dan kan een stagiair hier de uitkomst bieden.

De verschillende soorten stagiairs

Er zijn veel verschillen in het soort stage dat een stagiair wil of moet lopen. Zo kan een stagiair dit als verplicht onderdeel van zijn of haar studie doen maar is het ook mogelijk dat hij of zij vrijwillig werkervaring op wil doen in bijvoorbeeld een tussenjaar. Daarnaast kan de duur van de stage veel verschillen. Bent u als bedrijf op zoek naar een fulltime of liever een parttime stagiair? Hoeveel maanden bent u op zoek naar een stagiair? Dit zijn belangrijke vragen die u goed van tevoren moet bepalen voordat u op bezig gaat met een stagiair zoeken. Daarnaast is het goed om u af te vragen wat voor soort stagiair u zoekt. Welke opleiding/studierichting moet de stagiair hebben gedaan? Mag het een eerstejaars student zijn of bent u naar een meer ervaren stagiair op zoek? Bent u op zoek naar een hbo of universitair geschoolde stagiair? De duur, het soort stage, de opleiding en het opleidingsniveau van de stagiair zijn belangrijke onderwerpen om goed van te voren over na te denken voordat een stagiair gezocht wordt.

Stagiair zoeken? Integrand helpt u aan de juiste persoon voor uw bedrijf

Wordt er door uw bedrijf naar een passende stagiair gezocht? Maar heeft u relatief weinig ervaring met stages begeleiden of een stagiair zoeken? Of is uw bedrijf op zoek naar een stagiair met een schaars profiel? Heeft u simpelweg gewoon te weinig tijd om op zoek te gaan naar de juiste stagiair? Wat uw reden ook is, Integrand helpt u graag bij het vinden van de juiste student. Integrand is gevestigd in de grootste 12 universiteitssteden en heeft hierdoor contact met studenten in heel Nederland. Deze studenten kunnen aan het begin of einde van hun studie zitten en hebben allemaal verschillende studie achtergronden. Hierdoor is er altijd een passende student voor uw bedrijf.

Onze werkwijze

Bij ons kunt u vrijblijvend een vacature uitzetten. Deze vacature zal bij ons op de website geplaatst worden maar daarnaast zullen wij ook actief  een passende stagiair zoeken voor uw bedrijf. Hierdoor is het mogelijk om als student direct op de vacature te reageren maar ook zal Integrand direct contact opnemen met studenten die een passend profiel voor de vacature hebben. Hierna zal deze student aan uw bedrijf voorgedragen worden. Hierbij heeft u zelf de keuze of deze student het geschikte profiel heeft om deze uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Ook na een sollicitatiegesprek heeft u zelf de keuze deze student aan te nemen of om nog verder te zoeken. Daarnaast werken wij met een no cure, no pay policy. Dit houdt in dat er pas kosten in rekening worden gebracht wanneer de vacature vervuld is. Deze kosten zullen €560,- exclusief BTW bedragen.

Wie zijn wij?

Sinds 1980 streeft Integrand ernaar om bedrijven en studenten met elkaar te verbinden. Dit om de brug tussen het bedrijfsleven en academische studenten te verkleinen. Inmiddels is Integrand uitgegroeid tot een van de grootste studentennetwerken van Nederland en zijn wij met 130 man in de 12 grote universiteitssteden gevestigd. Doordat Integrand gerund wordt door studenten zelf, weten wij als geen ander hoe studenten op de juiste manier aan te spreken en waar deze studenten naar op zoek zijn.

Bent u geïnteresseerd in het vinden van een passende stagiair voor uw bedrijf, zet dan nu een vrijblijvende vacature uit! Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Naam is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Uw bericht is verplicht.