Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Bemiddeling

Tijdens of na je studie relevante ervaring opdoen bij een interessant bedrijf? Wij zoeken de stage, het werkstudentschaptraineeship of de startersfunctie die perfect bij jou past. 

Carrière-evenementen

Bedrijven willen jou leren kennen en vice versa. Oriënteer je tijdens een carrière-evenement met één of meerdere bedrijven.
 

Talentpools

Voor ambitieuze rechtenstudenten heeft Integrand een Talentpool opgericht. Bekijk de pagina om te zien of jij in aanmerking komt om je bij deze talentvolle groep aan te sluiten.
 

Bestuursjaar

Jezelf professioneel ontwikkelen in een veilige leeromgeving mét gezelligheid? Wij bieden parttime en fulltime bestuursjaren.
 

Tips & advies

Jouw carrière is uniek, maar alle studenten solliciteren. Op onze website vind je veel tips & tricks. Andere vraag? Kom langs tijdens een van onze inloopmiddagen

Trainingen

Geef je sociale en professionele vaardigheden een flinke boost! Bekijk hier de mogelijkheid om trainingen door onze bestuursleden te laten verzorgen.
Vacatures

250+

Studenten

18.000+

Bedrijven

800+

Bestuursleden

125+

Steden

11

Aankomende evenementen

Jaarlijks bieden wij meer dan vijftig evenementen waar je als student laagdrempelig aan kunt deelnemen. Je kunt hierbij denken aan langsgaan bij een bedrijf, ook wel een Inhousedag. Of ontmoet meerdere bedrijven op gave locaties door heel Nederland. Bekijk al onze evenementen op de agenda!

Tips in het sollicitatieproces

Solliciteren? Onze bestuursleden kunnen jou helpen! Liever zelf aan de slag? Ook daar helpen wij jou bij, via onderstaande artikelen. Succes met jouw sollicitatieproces!

Stap 1

Update je LinkedIn

Stap 2

Stel een sterk cv op
CV

Stap 3

Schrijf je motivatiebrief

Stap 4

Haal je assessment

Stap 5

Own je sollicitatiegesprek
Partners zijn de bedrijven waarmee Integrand een langdurige, intensieve samenwerking heeft. Ook partner worden? Bekijk de partnerpagina.

Missie

&

Visie

Integrand streeft ernaar om het meest professionele studentennetwerk van Nederland te zijn. Dit bereiken wij door op persoonlijke en toegankelijke wijze ambities van hoogopgeleide studenten en bedrijven met elkaar te verbinden.
 
Wij stimuleren studenten door verschillende mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen ter voorbereiding op hun carrière.